Politika privatnosti

1.1.          Zaštita osobnih podataka

Korisnik / kupac online trgovine može u bilo kojem trenutku zatražiti da kontrolor podataka prekine obradu gore navedenih podataka. Korisnik šalje zahtjev za odjavu na adresu info.nolus@gmail.com

Informiranje i odjava

Korisnik se također može pretplatiti na primanje e-vijesti i otkazati pretplatu od njih u bilo kojem trenutku slanjem svoje odjave na adresu info.nolus@gmail.com.

Izjava o privatnosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja tvrtke Nolus, obrt za trgovinu te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.trgovina-junior.hr te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo.

Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete pristupiti, promijeniti ih ili ih u potpunosti ukloniti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti tvrtke Nolus, obrt za trgovinu se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.trgovina-junior.hr  te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranici. Iz istoga razloga molimo kupce i posjetitelje da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Općih uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Kupnjom na stranicama www.trgovina-junior.hr od Vas tražimo određene podatke. Podatke koje tražimo od Vas koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe isporuke robe, istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.
Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.

Nolus, obrt za trgovinu će prema potrebama, odnosno kada to situacija zahtjeva podijeliti osobne podatke kupca. Situacije u kojima je to potrebno su:

1.                 Usluge dostave robe s kojima je Nolus,obrt za trgovinu u ugovornom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira.

2.                 Usluga ovlaštenog servisa u slučaju prigovora ili reklamacije kupca te je nužno provesti pregled ili servisiranje opreme koju je kupac kupio od strane tvrtke Nolus, obrt za trgovinu

Sukladno uslugama dostave partneri s kojima je Nolus,obrt za trgovinu u ugovornom odnosu ima pravo od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke pošiljke. U slučaju da kupac ne posjeduje osobnu iskaznicu, ili drugi odgovarajući identifikacijski dokument, te nije moguće ustvrditi identitet osobe dostavljač ima pravo odbiti uručenje pošiljke.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Trgovina JUNIOR prodajno mjesto, obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici trgovina JUNIOR prodajnog mjesta tvrtke Nolus,obrt za trgovinu i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Promjene uvjeta

Nolus, obrt za trgovinu može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. Nolus, obrt za trgovinu zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.

Isključenje od odgovornosti

Korištenjem web stranica i internet trgovine poduzeća Nolus, obrt za trgovinu  prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih web stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih web stranica ili u vezi s njima. Nolus, obrt za trgovinu ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup web stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

Sve informacije dostupne na web stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih web stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne.

 

Informacije koje Nolus, obrt za trgovinu objavljuje na ovim web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim Nolus, obrt za trgovinu ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim web stranicama. Nolus, obrt za trgovinu. ne jamči, izričito ili prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti, odnosno podobnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na web stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarivanje svojih očekivanja u vezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija dostupnih na ovim web stranicama.