Naša priča

JUNIOR- naša priča


Kako smo i sami jedna mlada obitelj sa troje djece, dobro su nam poznate muke zvane pronalazak savršenih kolica. Kao i ono početno nesnalaženje: Što pitati? Na što obratiti pozornost prilikom odabira kolica? 

U moru danas dostupne ponude, odlučili smo svima koji se nalaze u takvim slatkim mukama, pružiti samo odabrane proizvode iza kojih ćemo moći ponosno stajati.

Želimo svim budućim roditeljima omogućiti da kod nas pronađu najveći izbor visokokvalitetnih kolica, brz, lak i jednostavan, a nadasve siguran odabir. 


Pažljivo odabiremo svaki proizvod i svakog proizvođača čije proizvode pronalazite u našoj ponudi. Želimo da i nakon kupovine u Junioru znate da i dalje netko stoji iza Vas. Svojim marljivim radom ćemo i dalje širiti našu ponudu, a uz Vas raste i naše zadovoljstvo jer nas preporučujete dalje ili nam se i sami vraćate kao zadovoljni kupci.

Kroz ovaj posao nas vodi misao - tko će bolje razumjeti potrebe roditelja od drugog roditelja - i zato Vam nudimo samo ono što bi i sami izabrali za sebe!


Tendencija nam je da naš Junior postane sinonim za specijaliziranu prodavaonicu sa najširom ponudom kolica i opreme.


Posjetom trgovini Junior:

  • doživite svijet najljepših kolica

  • primite individualno savjetovanje

  • odaberete popratnu opremu na jednom mjestu

  • primite odabrane proizvode brzo i s jamstvomSudjelujemo u najljepšim trenutcima s Vašim obiteljima i hvala što smo dio Vaše sreće!